De leukste uitjes en activiteiten op Texel vind je bij Texeltrips!

Interesse? Neem vrijblijvend contact op via 06 230 30 331 of info@texeltrips.nl

Kom in je lijf

Verleg je grenzen

Workshop Performance

De Workshop Performance gaat over het terugvinden van je lichaam. We zijn en werken zoveel in ons hoofd, het lijf wordt vergeten.

Tijdens de workshop leer je door middel van concentratie-oefeningen vanuit je lichaam te reageren en te handelen, daar zit veel eigen kracht en de mogelijkheid die te benutten. Je leert deze kracht te uiten in gezelschap van anderen. Je leert ruimte in te nemen, woorden op het moment te vinden die je niet eerder paraat had, je leert aanwezig te zijn in dat specifieke moment. Door het (vooruit) denken los te laten en antwoorden te vinden in het (actuele) handelen.

Er ontstaat een levendige groepsdynamiek doordat er andere dingen aan mensen gevraagd worden dan in hun alledaagse praktijk. Grenzen worden daardoor verlegd en nieuwe, vaak verrassende talenten, worden gevonden.

Behalve met woorden en met de stem wordt ook met beeldende technieken gewerkt, zoals het schetsen met Siberisch krijt op grote vellen papier of het boetseren met klei. Concentratie en focus zijn woorden die van toepassing zijn op de workshop.

Tip: boek als afsluiting een heerlijke BBQ of Outdoor Cooking

Te combineren met al onze andere activiteiten workshops en teambuilding ideaal als vergaderbreak

Blijven overnachten? Geef ons je wensen door en wij vinden de geschikte locatie!

Heeft u een vraag over dit uitje?

Wilt u meer weten over dit uitje of heeft u een algemene vraag? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier. U kunt ook een offerte aanvragen via deze pagina.