De leukste uitjes en activiteiten op Texel vind je bij Texeltrips!

Interesse? Neem vrijblijvend contact op via 06 230 30 331 of info@texeltrips.nl

Fearlessness is like a reservoir of Trust

Ontdek de kracht van JA!

Workshop “Krijgerskunde” Texel

“Woorden kunnen je breken. Woorden kunnen je maken. Ervaar de invloed van taal op het lichaam in een sprankelende workshop waar de innerlijke krijger, in staat is “twijfel” te transformeren in “veerkracht”, ontdek de kracht van JA!”

Om elkaar uit te dagen in authentiek leiderschap, of juist te [onder]steunen, op elkaar te kunnen leunen, ter troost en de omarming, om te bedanken, bemoedigen, aan te moedigen, het team te versterken, elkaar beter te leren kennen [ideaal tijdens werkweken!] misschien zelfs om even te schuilen bij elkaar, of het tij te doen keren,  samen het leven met een jubileum of reünie te vieren. Deze workshop geeft een sprankelende liefdevolle mentale boost voor vrienden en familieleden en is ‘n inspirerende vorm van teambuilding

Een eigenwijze mix van het incasseringsvermogen uit de vechtsport, het lichaamsbewustzijn van een danser, ademtechnieken uit de yoga en het loslaten, het ‘onthechten’ van je [denk]patronen en het ervaren van Het Nu uit de meditatie. Dit alles in een sprankelend speels jasje. Soms wordt het een Warrior ‘light’. Soms staat een pittiger workshop op het menu. 

 

Heeft u een vraag over dit uitje?

Wilt u meer weten over dit uitje of heeft u een algemene vraag? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier. U kunt ook een offerte aanvragen via deze pagina.