De leukste uitjes en activiteiten op Texel vind je bij Texeltrips!

Interesse? Neem vrijblijvend contact op via 06 230 30 331 of info@texeltrips.nl

Wat maakt jou uniek

Ik ben een Talent Workshop

Ieder mens is uniek. Heeft zijn eigen talenten, passies en dromen. Maar vaak kennen we onze talenten niet. We zijn vaak gefixeerd op wat er mis gaat; onze zwakheden. Vaak zijn we ons niet bewust van ons talent, juist omdat we de dingen die we vanuit ons talent doen, ons zo makkelijk afgaan. Een talent is een woord dat niet bij ons past, maar bij die ander. Vaak denken we aan buitensporige prestaties, mensen die ergens in uitblinken en voortdurend in de belangstelling staan. Talent betekent in feite niets anders dan: het natuurlijk vermogen om iets goed te doen. Het zal je verbazen hoe uniek jij bent!

Er zijn in mijn ogen geen zwakheden het verschil is dat het ene je heel blij maakt, je energie geeft, en het ander je energie kost. Dat wat je een goed gevoel geeft, zet je in je kracht. Daar komt passie vrij.

Door je levenservaringen raak je soms van je eigen pad af. Dit heb je niet eens door, het gaat heel langzaam en geleidelijk. Dit begint al in ons schoolsysteem, waar we niet gestimuleerd worden dat te doen waar ons hart ligt. En later in het bedrijfsleven als je in misschien in een functie vastzit, er in bent gerold misschien.  Of een relatie waarin je niet jezelf kan zijn. Je zit niet lekker in je vel. Tot sommige mensen opgebrand zijn.

Met de workshop wil ik je bewuster maken van jouw unieke talent. De mogelijkheid om je eigen weg te bepalen.

Hoe doen we dat? Daarvoor gaan we op zoek naar wat jouw missie is, welke talenten, passies en dromen je hebt. Als je deze kent en benut, dan levert dat de energie op die je nodig hebt om uit het leven te halen wat er in zit.

JE HART VOLGEN? GUN JEZELF DE EERSTE STAP NAAR DOEN WAAR JE ECHT GOED IN BENT.

Deze workshop kan op inschrijving:

https://www.swarteschaap.nl/event/ik-ben-een-talent-2/

Voor groepen vanaf 6 personen ook privé te boeken

Heeft u een vraag over dit uitje?

Wilt u meer weten over dit uitje of heeft u een algemene vraag? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier. U kunt ook een offerte aanvragen via deze pagina.