De leukste uitjes en activiteiten op Texel vind je bij Texeltrips!

Interesse? Neem vrijblijvend contact op via 06 230 30 331 of info@texeltrips.nl

Honden Inspirator op Texel

Een unieke Workshop om je team te lezen

Honden Teambuilding op Texel!

Texel heeft alle elementen in zich, om mensen te laten groeien en kritisch naar zichzelf te laten kijken.

Texel geeft rust, ruimte en een prachtige natuur. Het eerste en tevens grootste eiland dat je tegenkomt wanneer je de boot pakt vanuit Den Helder, is prachtig om te beleven. Texel bekend om zijn stranden, prachtige natuurgebieden en meeste zonuren, is een inspirerende omgeving voor iedereen. En uitermate geschikt om met onze dieren te werken.

Teambuilding op Texel met honden: Een geweldige workshop om jezelf en je team beter te leren kennen.

Jullie gaan kennis maken met de roedel en nadat de hondencoach alles heeft uitgelegd en uiteraard een keer heeft voorgedaan, gaan jullie in teams met de honden aan het werk. Jullie zetten een zelf gekozen parcours uit en gaan daarna individueel het parcours lopen met een hond naar keuze. Spelenderwijs kijken wat leiderschap betekent, welke hond “meewerkt”,  jullie wijze van communiceren en samenwerken ervaren. Daarnaast is er ook veel ruimte voor humor en zal het af en toe hilarische momenten opleveren. 

Dieren vormen een concrete spiegel voor gedragingen van mensen

De dieren bieden de mogelijkheid om met nieuw gedrag te oefenen. Je krijgt de vrijheid om fouten te maken, want de dieren vergeven het je.
Het proces maakt indruk, omdat je gelijk feedback krijgt op je eigen gedrag, in het hier en nu. Het dier is geen doel, maar een middel om naar jezelf te leren kijken. De coach zal helpen om de vertaalslag van het gedrag van het dier, naar het vraagstuk van de persoon of groep te maken. Door gerichte open vraagstelling wordt de aanzet gegeven tot zelfreflectie.

Wie is de hondenfluisteraar in jullie Team?

We sluiten af met koffie en iets lekkers bij het Kampvuur, waar de coach de activiteiten zal nabespreken en terugkoppelen.

Deze workshop wordt begeleid door Suzan Vlaming, een erkend hondengedragdeskundige

Te combineren met al onze andere activiteiten workshops en teambuilding ideaal als vergaderbreak

 Blijven overnachten: geef ons je wensen door en wij vinden de ideale locatie!

Willen jullie iets dieper ingaan op de thema’s? Boek dan Teambuilden met honden

 

 

 

Heeft u een vraag over dit uitje?

Wilt u meer weten over dit uitje of heeft u een algemene vraag? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier. U kunt ook een offerte aanvragen via deze pagina.