De leukste uitjes en activiteiten op Texel vind je bij Texeltrips!

Interesse? Neem vrijblijvend contact op via 06 230 30 331 of info@texeltrips.nl

Hoe koppig ben jij?

Natuurlijk leiderschap..

Ezel Teamcoaching op Texel!

Uniek in Nederland: Teamcoaching met Ezels!

Zo koppig als een ezel?

Een ezel is een kuddedier. Ezels zijn in tegenstelling tot paarden geen vluchtdieren en reageren dus anders op prikkels. De mini ezels waar wij mee werken zijn van nature zeer mensgericht en volgzaam. Klein maar ook dapper! Ze hebben een groot leervermogen. Een ezel stoot zich nooit aan dezelfde steen.

Dieren vormen een concrete spiegel voor gedragingen van mensen. Jullie krijgen tijdens deze teamcoaching op Texel een aantal opdrachten waarbij je wordt geconfronteerd met je eigen wijze van communiceren. Doe jij dat op een natuurlijke manier? En waar ligt voor jou de uitdaging? Ondervind tijdens een coaching-sessie met ezels met welke ezel jij connectie voelt en welke boodschappen ze meegeven!

De workshop kan prima als onderdeel tijdens het Vergaderen op onze prachtige locatie worden ingepast of als toegevoegde waarde tijdens een Teambuilding of Activiteiten op Texel
Tip: boek een picknick lunch bij het kampvuur tijdens de workshop!
 Blijven overnachten: geef ons je wensen door en wij vinden de ideale locatie!

Heeft u een vraag over dit uitje?

Wilt u meer weten over dit uitje of heeft u een algemene vraag? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier. U kunt ook een offerte aanvragen via deze pagina.