De leukste uitjes en activiteiten op Texel vind je bij Texeltrips!

Interesse? Neem vrijblijvend contact op via 06 230 30 331 of info@texeltrips.nl

Samen iets neerzetten in de natuur

Als Team je voetstappen achterlaten op Texel

Ei-Land Art

Creatieve bedrijfstraining waarin je samen met je team werkt en gelijktijdig getraind wordt in communicatie, samenwerken, waarderen, vertrouwen en loslaten.

Tijdens deze workshop gaan we gezamenlijk een project maken in de natuur:  Midden in de natuur bevindt zich een open atelier. In dit atelier bevindt zich alles wat je maar nodig hebt om aan de slag te gaan; verf, lijm, spijkers, hamers, zagen, boren, wol, naald en draad etc. etc.  Met alles wat er maar te vinden is in de natuur, gaan jullie samen een project maken. Dit kan een project zijn dat we achterlaten, teruggeven aan de natuur.. We maken dan een beeld (video, foto, tekening) dat we meenemen als her-innering..  De natuur is een metafoor voor het team. Een stevige basis (de aarde) met veel verschillende (de takken, bladeren, etc.). Haal je een team uit elkaar dan heb je losse eenheden, zoals in de natuur. Het is belangrijk om aan de eenheid in het team te werken. In deze teambuilding  ‘ontdekken’ de teamleden elkaars (onbekende) kwaliteiten. En gaan op zoek naar hun wensen en visie voor de toekomst. Tussendoor wordt er een heerlijke lunch geserveerd bij het vuur!

Alles projecten worden gemaakt van de NATUURLIJK materiaal is en daardoor duurzaam en heeft geen invloed op het milieu.

Tip: boek als afsluiting een heerlijke BBQ of Outdoor Cooking

Te combineren met al onze andere activiteiten workshops en teambuilding ideaal als vergaderbreak

Blijven overnachten? Geef ons je wensen door en wij vinden de geschikte locatie!

 

 

Heeft u een vraag over dit uitje?

Wilt u meer weten over dit uitje of heeft u een algemene vraag? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier. U kunt ook een offerte aanvragen via deze pagina.