De leukste uitjes en activiteiten op Texel vind je bij Texeltrips!

Interesse? Neem vrijblijvend contact op via 06 230 30 331 of info@texeltrips.nl

Kaasfondue op houtvuur

Op een prachtige locatie

Kookworkshop Kaasfondue op houtvuur

Een unieke kookworkshop op Texel!

Welkom bij ’t Swarte Schaap een prachtige locatie die wij voor uw gezelschap reserveren, met een verbouwde boerenschuur, terras vuurplaats en buitenbar, met prachtig uitzicht over de Texelse landerijen.

Wat gaan we daar doen…

  • Ontvangst met een drankje en een heerlijke proeverij van streekkaas van Texel.
  • We maken met elkaar een mooi vuur met één of twee grote ketels met kaasfondue, waarbij we naar eigen inzicht en smaak verschillende soorten kaas mengen tot een mooie vloeibare kaasfondue.
  • Behalve brood om te dippen, maken we ook lekkere rauwkost klaar, die we in de kaassaus kunnen dopen. Wat dacht je van tomaatjes, bleekselderij, broccoli, worteltjes en paddenstoelen. Heerlijk om mee te variëren.
  • Onder het genot van een heerlijk glas witte (streek)wijn gaan we gezellig aan de slag en genieten van een heerlijke kaasfondue.

En natuurlijk gebruiken we niet zomaar een kaas, maar maken we de kaasfondue van heerlijke streekkazen van Texel. Maar of het nu geitenkaas, schapenkaas of brandnetel kaas is, het is allemaal even lekker!

Wilt u een complete dag op Texel met uw team : Boerderijtoer Kaasproeverij en Kaasfondue op houtvuur!

kookworkshop texel

Heeft u een vraag over dit uitje?

Wilt u meer weten over dit uitje of heeft u een algemene vraag? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier. U kunt ook een offerte aanvragen via deze pagina.