De leukste uitjes en activiteiten op Texel vind je bij Texeltrips!

Interesse? Neem vrijblijvend contact op via 06 230 30 331 of info@texeltrips.nl

Klankschalen Meditatie

Klankschalen Meditatie

WAT GEBEURT ER TIJDENS EEN KLANKBAD?

Tijdens een klankbad word je meegenomen op een meditatieve reis. Terwijl je comfortabel gaat liggen met je ogen dicht, zal ik verschillende instrumenten om je heen bespelen die bekend staan ​​om hun vibrerende genezingsfrequenties. Je bent vrij om te ontspannen en weg te drijven waar het geluid je brengt. Je hoeft niets te doen, alleen lekker op een matje te liggen en heerlijk onder een deken je mee te laten voeren door mijn stem en de klanken.

De tijd staat even stil voor ons en je krijgt ruimte om in een rustige omgeving contact met jezelf te maken. Met alles wat er voor jou is op dat moment.

Het is een ligconcert waar ik door mijn kennis en ervaring je met veel passie meeneem in een innerlijke ervaring.

De samenstelling is compleet intuïtief, en ook niet te vergelijken met andere klankschaal baden. Naast de klanken, werk ik met geleide meditaties, inspirerende teksten, prachtige muziek, en krijg je een prachtige engelen boodschap mee, kortom:  het is een “Annemarie” workshop, waarbij mijn doel is dat het compleet jouw persoonlijke belevenis wordt.

Jouw persoonlijke Klankreis

Kijk voor alle data op onze website https://www.swarteschaap.nl/agenda-events-texel/

Voor groepen vanaf 8 personen kan dit iedere datum op aanvraag!

Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten!

Annemarie

 

Heeft u een vraag over dit uitje?

Wilt u meer weten over dit uitje of heeft u een algemene vraag? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier. U kunt ook een offerte aanvragen via deze pagina.