De leukste uitjes en activiteiten op Texel vind je bij Texeltrips!

Interesse? Neem vrijblijvend contact op via 06 230 30 331 of info@texeltrips.nl

Doe mee en Verlos de zee

Ontdek de strandjutter in jezelf..

Doe mee en verlos de zee! Jut Art

Doe mee en verlos de zee! Strandjutter Texel Art!

Ben je op zoek naar een uniek teambuildings uitje op Texel? Dan gaan we aan de slag met gejutte spullen tijdens de Strandjutter Texel Art!

We maken een prachtige wandeling door de duinen en over het strand. Onderweg ruimen we het strand op door al het aangespoelde plastic te verzamelen en alle rotzooi in de speciale bakken te deponeren. Maar.. de mooiste spullen sorteren we en nemen we mee naar ons Atelier op de boerderij waar de koffie & koek klaar staat!

Waar jullie bij ’t kampvuur buiten aan de slag met het maken van een kunstwerk van alle gevonden spullen. Touw, drijfhout, schelpen, maar ook de meest bijzonder vondsten plakken, timmeren, boren we op het Kunstwerk. Inspiratie genoeg! Het resultaat is een  uniek Texels kunstwerk waarvan er maar eentje bestaat.  Wat is nou een leuker aandenken aan jullie bedrijfsuitje dan een prachtig Kunstwerk dat hangt in jullie bedrijf! Iedere dag de herinnering aan strand, zee en vergezichten….. We werken vaak met een thema binnen een bedrijf, waarna er een presentatie met de gejutte spullen & het kunstwerk wordt gegeven.

Doe mee, verlos de zee! is een initiatief dat mensen wil inspireren, enthousiasmeren en mobiliseren om samen de kust schoon te maken.

Tip: boek een picknick lunch bij het kampvuur tijdens de workshop!

Te combineren met al onze andere activiteiten workshops en teambuilding ideaal als vergaderbreak

 Blijven overnachten: geef ons je wensen door en wij vinden de ideale locatie!

Kunstwerk maken bij ’t Kampvuur

 

Heeft u een vraag over dit uitje?

Wilt u meer weten over dit uitje of heeft u een algemene vraag? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier. U kunt ook een offerte aanvragen via deze pagina.