De leukste uitjes en activiteiten op Texel vind je bij Texeltrips!

Interesse? Neem vrijblijvend contact op via 06 230 30 331 of info@texeltrips.nl

Ontdek je dromen

Het verschil tussen waar je nu bent en waar je wilt zijn is een eerste stap

Dream Board Workshop!

Stél dat alles kon. Stél dat er geen wetten en praktische bezwaren in de weg stonden.

Wat zou jij dan willen? Wat zou je veranderen?
Wie zou je ontmoeten? Waar zou je naartoe willen? Welke dingen zou je eindelijk eens willen uitproberen?

De eerste stap om erachter te komen wat je dromen of passies zijn, is jezelf even terugtrekken uit het dagelijks leven. Daarom is Texel de ideale locatie. Ver weg van alle hectiek; niet nadenken maar puur op gevoel handelen. Daarmee schep je ruimte in je hoofd voor nieuwe ideeen en maak je onderbewuste dromen vanuit je creativiteit zichtbaar.

We gaan tijdens deze workshop op zoek naar jouw dromen, jouw unieke talenten en jouw wensen bewandelen. Jullie laten je inspireren door de natuur, want daar liggen alle antwoorden en prachtige voorwerpen die we meenemen naar de boerderij. Hier gaan jullie een Droom Bord of kastje maken, met alles wat jullie onderweg gevonden hebben, alles wat er op de boerderij is aan materialen kan je gebruiken, teksten die in je opkomen, beelden.
Kortom: we gaan door creativiteit je wensen zichtbaar maken.
De begeleider is een gecertificeerde coach die jullie zal begeleiden en tussendoor meer zal vertellen over creativiteit, het helder krijgen van je talenten en doelen. Er zal een heerlijke lunch op het terras geserveerd worden met uitzicht over de landerijen van de boerderij.
Als afsluiting gaan we rond het vuur naar alle verhalen achter de Droom Borden luisteren. Je vertelt wat jou beweegt, zodat je aan het einde van de dag met een doel, een plan naar huis gaat!
Een eerste stap op weg naar jouw droom. Van droom naar werkelijkheid

Te combineren met al onze andere activiteiten workshops en teambuilding ideaal als vergaderbreak

 Blijven overnachten: geef ons je wensen door en wij vinden de ideale locatie!

Heeft u een vraag over dit uitje?

Wilt u meer weten over dit uitje of heeft u een algemene vraag? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier. U kunt ook een offerte aanvragen via deze pagina.