De leukste uitjes en activiteiten op Texel vind je bij Texeltrips!

Interesse? Neem vrijblijvend contact op via 06 230 30 331 of info@texeltrips.nl

Kom naar de mooiste kruiden & wildbloemen tuin van Texel

Geniet van de bloeiende planten, de rustgevend plekjes, de mooie plaatsen en de inspirerende beelden.

Eetbare Planten & Kruiden van Texel

De fietstocht leidt jullie langs de mooiste plekjes van Texel. Onderweg is er tijd om de Natuur- en Beeldentuin te bezoeken voor een workshop Eetbare planten & kruiden van Texel.

Gelegen in de Koog, op een prachtige locatie bevindt zich de Wildbloemen en Kruidentuin & de Natuur- en Beeldentuin. Een oase van rust, met  (botanische) tuinen, boordevol vlinders en vogels, een must see voor natuurliefhebbers!  Het landgoed telt 8900 hectare. De klassieke rozentuin is sprookjesachtig mooi, er is een ecologische tuin, maar ook een hoogstamboomgaard, een kas met bloemen, een moestuin met oude groenterassen,
vaste planten-borders, een heidetuintje en een Hollandse wijngaard. De tuin wordt gesierd door schitterende vijverpartijen en er staat nog een echte, oude bijenstal.

Wandel met ons door de kruiden en bloemen van Texel. Ontdek de veelvoud van de wilde bloemen en planten op Texel.

Bezoek deze schitterende 10.000 vierkante meter grote natuurtuin, bekijk de vele wild groeiende bloemen en planten en proef zelf de smaak en de geuren.
Vakvrouw Janne van Hoogen leidt u rond en geeft uitleg over de wild bloeiende planten en kruiden van Texel. Tijdens de rondleiding ervaart u alles over de teelt, de bloei en het gebruik van wilde planten in het eten en voor medicinale doeleinden. Tijdens de workshop wordt er een heerlijke lunch geserveerd, midden in de natuur, wat wilt u nog meer?…..

Te combineren met al onze andere activiteiten workshops en teambuilding ideaal als vergaderbreak

 Blijven overnachten: geef ons je wensen door en wij vinden de ideale locatie!

Heeft u een vraag over dit uitje?

Wilt u meer weten over dit uitje of heeft u een algemene vraag? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier. U kunt ook een offerte aanvragen via deze pagina.