De leukste uitjes en activiteiten op Texel vind je bij Texeltrips!

Interesse? Neem vrijblijvend contact op via 06 230 30 331 of info@texeltrips.nl

Duurzaam vergaderen op Texel

Unieke vergaderlocatie in natuurgebied!

Vergaderen op Texel!

Vergaderen op Texel een unieke locatie prachtig gelegen in een natuurgebied.

Zou jij ook wel eens willen ontsnappen aan de dagelijkse drukte en stress? Weg van de jachtige wereld om je heen. Ergens naar toe gaan waar je geen klok nodig hebt en waar je de stilte kunt horen. Waar de lucht nog zuiver is en je de geur van de jaargetijden nog kunt ruiken.. Hier op Texel , afgesloten van de hectiek van het dagelijks leven,  stilte, storm en vergezichten, komt een team tot bloei in een zee van ruimte.

Texel: Dé ultieme werkplek om met een leeg hoofd – met alle ruimte voor nieuwe dingen – aan de slag te gaan. Geïnspireerd door de energie van het eiland. Én door onze ultieme verzorging. Want uw complete verblijf van A tot Z wordt perfect geregeld. Niet doorsnee, maar onorthodox. Met programma’s op maat voor één dag tot een week of langer. Voor teambuilding op Texel. Verrassend, uitdagend en altijd resultaat.

Brainstormen op boomstammen
Jullie vergaderen in een verbouwde boerenschuur met eindeloos uitzicht over het Texelse land, de plek voor creatieve inspiratie.
Bij de vergaderlocatie is een  vuurplaats waar je kunt brainstormen op boomstammen rond het vuur. Bij koud weer wordt binnen de gezellige houtkachel opgestookt.
Op het land rondom de boerderij kunt u wandelen  om tijdens een intensieve brainstorm of vergadering uit te waaien en nieuwe ideeën op te doen. Of boek als vergaderbreak Teambuilding of Activiteiten

Vergadertarief:
Unieke Locatie, heerlijke Texelse Lunch, gehele dag koffie/thee/water & lekkers:

€ 69,50 excl. BTW per persoon (op basis van minimaal 10 personen) inclusief gebruik beamer, Flip Over
Vergaderopstelling tot 35 personen. Presentaties tot 50 personen mogelijk.

Trainingen op deze locatie: Wij verzorgen ook wekelijks trainingen op deze bijzondere locatie.
(klik op het logo om naar de website te gaan):

Bijzondere overtocht naar Texel?
De vergadering al op zee beginnen? Stap dan aan boord van jullie priveboot om de overtocht van Den Helder naar Texel te maken. Alleen maar stilte en vergezichten en ontmoeting met een zeehond. Aan boord staat de koffie klaar en is er tijd om helemaal off site te gaan. Willen jullie graag het brainstormen een boost geven en met veel energie aan deze vergader- bijeenkomst beginnen? Dan brengen we jullie met een Rib Boot, met 80 km per uur over de Waddenzee. De adrenaline kick off voor een geslaagde meeting!