De leukste uitjes en activiteiten op Texel vind je bij Texeltrips!

Interesse? Neem vrijblijvend contact op via 06 230 30 331 of info@texeltrips.nl

Eigenzinnige Krijgerskunde

ontdek de krijger in jezelf

Krijgerskunde

Een duurzame ontmoeting om elkaar uit te dagen in authentiek leiderschap, of juist te [onder]steunen, op elkaar te kunnen leunen, ter troost en de omarming, om te bedanken, bemoedigen, aan te moedigen, het team te versterken, elkaar beter te leren kennen [ideaal tijdens werkweken!] misschien zelfs om even te schuilen bij elkaar, of het tij te doen keren.

Bedrijven kunnen een workshop Warriors d’amour boeken om hun team een boost te geven, managers inzicht te geven in hun leiderschap, collega’s een hart onder de riem steken, jubilea te vieren of op geheel andere wijze aspecten van krijgerskunde in te zetten.

Een inspirerende vorm van teambuilding op de allermooiste plekjes van het Waddeneiland Texel.

 Haal de krijger uit jezelf! Zie die krijger in elkaar! De uitdaging: Onbevreesd samenzijn!

De inhoud van Warriors d’amour is door de jaren heen een eigenwijze mix geworden van het incasseringsvermogen uit de vechtsport, het lichaamsbewustzijn van een danser, ademtechnieken uit de yoga en het loslaten, het ‘onthechten’ van je [denk]patronen en het ervaren van Het Nu uit de meditatie. Dit alles in een sprankelend speels jasje. Elk gezelschap is uniek. Elke workshop is daardoor uniek.

Te combineren met al onze andere activiteiten workshops en teambuilding ideaal als vergaderbreak

 Blijven overnachten: geef ons je wensen door en wij vinden de ideale locatie!

Heeft u een vraag over dit uitje?

Wilt u meer weten over dit uitje of heeft u een algemene vraag? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier. U kunt ook een offerte aanvragen via deze pagina.