De leukste uitjes en activiteiten op Texel vind je bij Texeltrips!

Interesse? Neem vrijblijvend contact op via 06 230 30 331 of info@texeltrips.nl

Proef de energie van jullie Team

Puur & ambachtelijk koken..

Workshop Koken met je Team

Koken met je team: onder leiding van Wessel van de Kookstudio op Texel gaan jullie als Team het kookavontuur aan op een prachtige locatie! 

Lees het verhaal van jullie kok Wessel, zijn passie, zijn drijfveer en het doel van deze Teambuilding:

“Eten koken is voor mij communiceren met alle zintuigen, verbanden leggen met de wereld om ons heen, maar ook met het verleden en de toekomst. Iets wat elke dag terugkomt en net zo’n essentie in zich draagt als ademen. Waar komt een recept vandaan, hoe gaan we met de ingrediënten om en hoe kunnen we ervoor zorgen dat generaties na ons zich ook nog kunnen voeden zoals wij dat doen. Samen een maaltijd bereiden kan een betekenisvol moment zijn.

Met het delen van mijn kennis begeleid ik mensen in het bereiden van een gezamenlijke maaltijd. De energie die je met de groep in de bereiding stopt komt tijdens de maaltijd weer vrij waardoor er vaak bijzondere gesprekken ontstaan.

Ik kook vrij direct, ambachtelijk en puur. Wat we koken, kan een door mij ingevuld menu zijn of in overleg samengesteld worden. Brood bakken is een onderdeel van de workshop”

Deze Workshop  is heel goed in te zetten als afsluiting van het vergaderen

Te combineren met al onze andere activiteiten workshops en teambuilding

 Blijven overnachten: geef ons je wensen door en wij vinden de ideale locatie!

 

Heeft u een vraag over dit uitje?

Wilt u meer weten over dit uitje of heeft u een algemene vraag? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier. U kunt ook een offerte aanvragen via deze pagina.