De leukste uitjes en activiteiten op Texel vind je bij Texeltrips!

Interesse? Neem vrijblijvend contact op via 06 230 30 331 of info@texeltrips.nl

Battle of the Brains

Wat is jullie Gave Idee?

Gave Dingen Doen! Dé Creatieve Sessie

Gave Dingen Doen is een unieke trainingsgame waar teams met elkaar de strijd aangaan om het beste idee voor het bedrijf te bedenken!

Jullie leren de basisvaardigheden van Creatief Denken en krijgen allerlei verschillende tools aanreikt om zo in korte tijd nieuwe ideeën te bedenken.
Daarna gaat ieder team op zoek naar de vraagstelling. Welke brandende vraag speelt er? Welke vraag willen jullie beantwoord zien? Het komt er op aan creatieve nieuwe ideeën en duurzame oplossingen te bedenken.

Buiten de betreden paden te denken. De padvinder in jezelf te ontdekken. Denken in mogelijkheden. Hiervoor heb je je team nodig. Samen komen jullie tot ongekende oplossingen.
Hierna worden de beste ideeën geselecteerd, die vervolgens in het laatste uur, de finale battle plenair gepresenteerd worden. Aan het eind van de battle wordt het beste idee gekozen.

Onderscheiden

Nederlandse organisaties kunnen zich slechts onderscheiden door te innoveren. Concurreren op basis van prijs of kennis kan allang niet meer. Lonen zijn in andere landen veel lager, kostenbeheersing is lastig. Kennis komt door internet voor steeds meer mensen steeds sneller beschikbaar. Economische groei moet dus ontstaan door toegevoegde waarde. Organisaties onderscheiden zich hierbij van concurrenten door nieuwe producten, diensten of processen die bij voorkeur niet, of moeilijk, te kopiëren zijn.

Creativiteit is de vijfde productiefactor, naast kennis, grond, arbeid en kapitaal. We staan aan de vooravond van het creatieve tijdperk, een periode van constant innoveren. Hiervoor is creativiteit nodig. Want zonder creativiteit geen innovatie!

Werkplezier

Een andere reden voor creativiteit is de positieve energie die van iets nieuws ‘maken’ uitgaat. Mensen worden gelukkig van nieuwe dingen ontdekken. Dit plezier is goed voor de binding van werknemers aan een organisatie en verlaagt het ziekteverzuim.

Betere besluitvorming

Doordat meer en minder voor de hand liggende alternatieven zichtbaar worden tijdens het creatieve proces helpt creativiteit de besluitvorming te verbeteren. Er valt echt iets te kiezen!

Te combineren met al onze andere activiteiten workshops en teambuilding ideaal als vergaderbreak

 Blijven overnachten: geef ons je wensen door en wij vinden de ideale locatie!

Heeft u een vraag over dit uitje?

Wilt u meer weten over dit uitje of heeft u een algemene vraag? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier. U kunt ook een offerte aanvragen via deze pagina.