De leukste uitjes en activiteiten op Texel vind je bij Texeltrips!

Interesse? Neem vrijblijvend contact op via 06 230 30 331 of info@texeltrips.nl

Koken op open vuur!

S.M.A.R.T. Cooking

Buiten Koken op Open vuur Teamtraining

Buiten “Outdoor koken” op Texel als speciale werkvorm, zeer goed inzetbaar als teamtraining!

Communicatie en samenwerking komen samen, waarbij de buitenlucht een positief effect zal hebben op het team. Wie neemt welke rol op zich? Wie stuurt anderen aan? Wie weet anderen te motiveren en bij het team te betrekken? Samen toewerken naar een heerlijk resultaat.

S.M.A.R.T. cooking is een teambuilding kookworkshop die een energie boost geeft aan je team. Het wordt duidelijk waar je staat in de keuken en waar je staat als team, waar je naar toe wilt en wat je daar voor moet doen. Op informele wijze wordt een spiegel voorgehouden en ervaar je persoonlijk en als team hoe het staat met vaardigheden als  communicatie, samenwerking, gastvrijheid, ondernemend denken. In dit proces worden de collega’s met elkaar verbonden tot een hecht team. Het rendement is een energie boost binnen je bedrijf, een goede sfeer, duidelijke afspraken en resultaat gericht samenwerken.

Als het gaat om teamwork heeft Texeltrips een geheel eigen visie. Het gaat namelijk niet alleen om schouder-aan-schouder en ‘met de neuzen dezelfde kant op’ uitdagingen aangaan. Vaak is dit een top-down ambitie die weliswaar goed klinkt, maar zonder juiste voorwaarden matig werkt. Het gaat vooral om een hecht team dat vanuit een gedeelde motivatie samen vooruit wil. Een team dat zich vrij en veilig voelt om feedback te geven. En te ontvangen. Dat lukt als je elkaar kent. Elkaars krachten, talenten en beperkingen. De manier waarop je met elkaar communiceert. Maar vooral hoe je samen van het geheel meer maakt dan je je voor kunt stellen.

Vanavond is koken het middel & samenwerken het doel. Dat doe je door eerst te communiceren met elkaar in een co-creatief proces. Je gaat improviseren met de aanwezige ingrediënten. Je deelt ideeën, brengt vaardigheden in kaart en gaat vervolgens aan de slag. Je creëert je eigen top gerecht. Waarover je als team een mening geeft. Maar ook krijgt van je kookcoach.

De avond levert een winnend team op. Maar vooral een gezamenlijk goed gevoel over de volbrachte prestatie.

Te combineren met al onze andere activiteiten workshops en teambuilding ideaal als vergaderbreak

 Blijven overnachten: geef ons je wensen door en wij vinden de ideale locatie!

 

Heeft u een vraag over dit uitje?

Wilt u meer weten over dit uitje of heeft u een algemene vraag? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier. U kunt ook een offerte aanvragen via deze pagina.