De leukste uitjes en activiteiten op Texel vind je bij Texeltrips!

Interesse? Neem vrijblijvend contact op via 06 230 30 331 of info@texeltrips.nl

Brainstorm Wandeling

Waar laten jullie je voetstappen achter?

Brainstorm Avonturen Tocht met eigen gemaakt GPS!

Op Avontuur door de Texelse Natuur!

Ga samen met je Team op pad met jullie eigen gefabriceerd Navigatie – Systeem!

Stel je eens voor: Wandelschoenen aan; op pad met een missie en laat je laten leiden door jullie zelf gemaakte navigatiesysteem…Geen andere mensen om je heen, fluitende vogeltjes, zeehondje, ongerepte natuur…. het ruisen van de zee.. natuurlijke inspiratie…volop

Natuurlijk Navigeren
Voordat jullie op pad gaan, maken jullie onder leiding van onze Bush Craft instructeur samen jullie Natuurlijk Navigatiemiddel. De instructeur zal jullie alles uitleggen over de verschillende manieren waarop je kunt navigeren. De zon kunt gebruiken en de natuur kunt inzetten als hulpbron. Er zal een wereld opengaan, hoeveel de natuur jullie kan leren. En hoe het jullie zal leiden naar jullie eindbestemming.

Op pad met een missie
Ga op pad met een missie door onderweg een opdracht in te passen, specifiek afgestemd op jullie Team, zoals: “verzin al wandelend een nieuwe naam voor een product, afdeling, …”.  Jullie beginnen de dag met het vinden van jullie missie op de boerderij. We onderzoeken jullie missie voor deze dag. Welke brandende vraag moet bewandeld worden? Waar heeft het Team behoefte aan?

Tijdens het ver-lopen van jullie missie worden jullie geconfronteerd met geheimzinnige raadsels en opdrachten, om het creatieve proces aan te moedigen. Alle zintuigen worden op scherp gezet, de smartphones staan uit en de natuur staat aan!

Aan het einde van de dag komen we samen bij ’t kampvuur terug en zal het Team zijn duurzame oplossingen met elkaar delen onder het genot van een heerlijk Texels juttertje.

Dus trek jullie wandelschoenen aan, we gaan op avontuur!

Deze Zwerftocht is heel goed in te zetten als vergaderbreak en in combinatie met Koken op Open vuur

Te combineren met al onze andere activiteiten workshops en teambuilding

 Blijven overnachten: geef ons je wensen door en wij vinden de ideale locatie!

In de natuur heb je geen WiFI nodig om in Verbinding te zijn..

Heeft u een vraag over dit uitje?

Wilt u meer weten over dit uitje of heeft u een algemene vraag? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier. U kunt ook een offerte aanvragen via deze pagina.