De leukste uitjes en activiteiten op Texel vind je bij Texeltrips!

Interesse? Neem vrijblijvend contact op via 06 230 30 331 of info@texeltrips.nl

Teambuilding Texel, een team is meer dan een groep mensen...

Ervaar het teamgevoel en maak van diversiteit een succes!

Teambuilding

Teambuilding op Texel is zo veel meer dan een leuke dag met de neuzen dezelfde kant op. Het gaat juist om het laten leven van de verschillen tussen teamleden.

Wil je als Team goed samenwerken? Een succesvol team profiteert van de kracht van verscheidenheid. Ieder met zijn eigen persoonlijkheid, talenten, kwaliteiten en passies. Ieder met zijn eigen verhaal. Elkaar vertrouwen door elkaar echt te leren kennen? Uiteraard zijn deze dagen gericht en teambuilding op Texel om elkaar te leren kennen en is er dus veel ruimte voor humor.

Tip: Voor het uitzoeken van de beste Teamuitje op Texel voor jullie team? Neem even de tijd om na te  denken over de huidige sterke en zwakke punten van jullie team.  Welke vragen spelen er? Wij adviseren u graag over het  Teambuildingsuitje waarvan wij denken dat het op dit moment het beste effect heeft!

WKR regeling: 100% aftrekbaar Goed om te weten: Al deze activiteiten worden verzorgd door gecertificeerde Trainers & Coaches en vallen in de categorie teambuilding/training, waardoor deze buiten de WKR regeling valt en daardoor volledig aftrekbaar is voor bedrijven.


Willen jullie dieper in het thema duiken: bekijk dan al onze Meerdaagse Teamtrainingen