De leukste uitjes en activiteiten op Texel vind je bij Texeltrips!

Interesse? Neem vrijblijvend contact op via 06 230 30 331 of info@texeltrips.nl

Personeelsuitje Texel

Een uitje met een eilandgevoel

Personeelsuitje

Een personeelsuitje wordt echt niet alleen georganiseerd om er een dagje uit te zijn. Het versterkt de band op de werkvloer en het is de perfecte setting om collega’s een keer in een andere context te spreken. Een keer zonder mappen, pakken en bureaustoelen. Op een hele andere manier uw collega’s en misschien wel uzelf leren kennen.

Texeltrips.nl biedt hele speciaal personeelsuitjes aan, want het is op een eiland! En dat eilandgevoel doet een mens goed. Vooral om elkaar beter te leren kennen, even te ontluchten en letterlijk uit te waaien van die werkstress.

Voor elk bedrijf het gepaste uitje in de natuur

Wij van TexelTrips.nl zijn een organisatiebureau dat mensen bij elkaar brengt op het prachtige eiland van Texel. Want in een natuur als deze is er zoveel te leren over elkaar en jezelf! We bieden veel verschillende uitjes aan waarin teambuilding centraal staat.

Omdat er zo veel verschillende bedrijven zijn, met zoveel verschillende sterke en zwakke punten, hebben we veel verschillende programma’s ontwikkeld. Zou u bijvoorbeeld willen bouwen aan de organisatiestructuur en de balans daarvan? Of het streven naar een gezamenlijke missie met het hele team? Wij helpen u graag advies geven welk personeel uitje het best bij uw bedrijf past.

Wat u kunt verwachten

Elk uitje bevindt zich in de prachtige natuur van Texel en is inclusief koffie, thee, water, wat lekkers en een lunch of diner. U wordt begeleid door een van onze Texelse trainers. Er worden foto’s gemaakt die we delen via WeTransfer en u bent na afloop verzekerd van een uitgewaaid en sterker team.