De leukste uitjes en activiteiten op Texel vind je bij Texeltrips!

Interesse? Neem vrijblijvend contact op via 06 230 30 331 of info@texeltrips.nl

Texeltrips in de lucht

Nieuwe Website Texeltrips in de lucht!

Trots dat vandaag de nieuwe versie van Texeltrips de lucht in gaat!

Het was even doorwerken de afgelopen weken, maar wat een geweldige reis. Want met het restylen, kwamen ook de nieuwe ideeen en daardoor weer veel gesprekken en geweldig nieuwe collega’s op mijn pad!

Mijn speciale dank naar Alexander van Website delivery! Alexander heeft altijd de juiste kijk, hij ondersteunt en geeft de mogelijkheid verder te kijken. Soms zit je in een creatief proces gewoon even vast, ben je in cirkels aan het rondlopen/denken en dan is het geweldig dat iemand je even een ander beeld laat zien. Onze samenwerking begon toen we beide aan het begin stonden van het grote avontuur, voor jezelf beginnen! Nu jaren later zijn wij en onze bedrijven uitgegroeid tot een succes waar we beide onze passie kunnen leven!

En dat is wat voor mij belangrijk is: Texeltrips werkt alleen samen met mensen die werken vanuit  hun passie, van de fietsverhuur tot het diner. En dat merk je en proef je. De bedrijfsuitjes die wij aanbieden, onderscheiden zich van andere uitjes door de boodschap die wij mee willen geven, verpakt in een ontspannen en inspirerende beleving. Ieder nieuw idee is Welkom, geen 1 uitje is daardoor hetzelfde en wordt uniek samengesteld voor jouw Team!

Wil je het hele verhaal achter Texeltrips? Ons Verhaal?

Ik nodig je uit een kijkje te nemen op de nieuwe site!

ToT Tot op Texel

Annemarie Swart