De leukste uitjes en activiteiten op Texel vind je bij Texeltrips!

Interesse? Neem vrijblijvend contact op via 06 230 30 331 of info@texeltrips.nl

Incentive op Texel

De beste beloning voor de beste motivatie

Incentive op Texel

Soms zijn de opdrachten zwaarder dan anders. Iedereen moet dan een extra tandje bijzetten om alles op tijd af te krijgen.

Vanuit de motivatiepsychologie begrijpen we steeds beter dat belonen erg goed werkt voor de motivatie op de werkvloer. Vanuit deze gedachte zijn er incentive uitjes ontstaan. Een uitje om naar toe te werken met het hele team, een reis die de goede moed erin houdt. Want, als het af is staat er iets leuks te wachten.

TexelTrips.nl biedt uitjes aan op een van de mooiste Nederlandse eilanden voor een echt eilandgevoel. Om uit te waaien na een drukke periode. Om energie bij te tanken in de prachtige rust en stilte van Texel om erna weer vol motivatie aan de slag te kunnen.

Rust of avontuur en het eilandgevoel op Texel

Of u nu een zeer actief uitje zoekt, om al die opgekropte stress eruit te bewegen, of juist een uitje waarbij het hoofd juist met een ontspannende of leuke bezigheid bezig is. Het is het perfecte moment collega’s eens te spreken in een andere setting en het werk (de ‘overkant’ zoals wij het noemen) even achter u te laten.

TexelTrips.nl biedt uitjes aan van raften en mountainbiken tot kookworkshops en een Texelse Pub Quiz. Allemaal worden ze begeleid door een Texelse vakman of -vrouw en is er mogelijkheid tot diner en/of lunch om het een echt ontspannend uitje te maken. Alle uitjes bevinden zich in de rust (of avontuur!) van de natuur van het bijzondere eiland Texel. Voor de ultieme ontspanning, omdat een bedrijf dat hard werk dat verdient!