De leukste uitjes en activiteiten op Texel vind je bij Texeltrips!

Interesse? Neem vrijblijvend contact op via 06 230 30 331 of info@texeltrips.nl

Versroute op de Fiets

Ontdek de (h)eerlijke streekproducten van Texel

Fiets Tour de Texel & Workshop Buiten Koken

Fiets langs Streekproducten en buiten koken op Texel!

Vanaf de veerhaven is er een prachtige fietsroute uitgezet. Voor onderweg heeft u een boodschappenlijst om producten in te kopen rechtstreeks van het land, dagverse streekproducten. Biologisch vlees, kruiden van het land, fruit van de plaatselijke zacht fruit teler. Aan deze vers-route zijn verschillende producten van het land te vinden. Afhankelijk van het seizoen en het menu voor de workshop buiten koken op Texel wordt afgestemd welke boeren worden bezocht en welke ingrediënten kunnen worden opgehaald.

Een kijkje bij de boer(in)
Altijd al willen zien hoe een boer zijn schaapjes op het droge krijgt? Hoe de boerin kaas maakt? Hoe shitakes gemaakt worden? Of meer weten over het zelf verbouwen van kruiden en groenten? Jullie nemen onderweg een kijkje bij een van de Texelse boeren met unieke producten!

Samen buiten koken op Texel
Op een gezellige en avontuurlijke wijze koken tijdens deze workshop. … Back to basic! Eerst samen jullie je eigen vuur maken en dan komt het aan op samenwerking. Wat gaan jullie maken van deze ingrediënten. wie neemt welke taak op zich? En uiteraard genieten van het eten bij ‘t  kampvuur. Kookworkshop Cooking Outdoor

Blijven overnachten? Geef ons uw wensen aan en wij vinden een geschikte locatie!

Tip: boek een heerlijke picknicklunch, dan staan we onderweg klaar om jullie op te wachten!

Te combineren met al onze andere activiteiten workshops en teambuilding ideaal als vergaderbreak

Heeft u een vraag over dit uitje?

Wilt u meer weten over dit uitje of heeft u een algemene vraag? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier. U kunt ook een offerte aanvragen via deze pagina.