De leukste uitjes en activiteiten op Texel vind je bij Texeltrips!

Interesse? Neem vrijblijvend contact op via 06 230 30 331 of info@texeltrips.nl

Teamwork makes the dream Work

Less me, more WE

Experience “Us”

Vandaag staat in het teken van verbinding, samenvoegen, combineren, een succesvol elftal: de juiste speler op de juiste plaats. Met als utliem doel: het wij gevoel ervaren!

Hoe gaan we dit doen? Omdat ieder Team bestaat uit mensen met unieke talenten komen alle kwaliteiten aan bod tijdens deze dag. Actief, sportief, creatief, inventief, hersenkrakers, humor, samenwerken, vertrouwen op de sterkste, en leren op  respectvolle wijze feedback te geven. Te zien waar de talenten liggen binnen de groep en hier volop gebruik van te maken. Dit alles wordt professioneel begeleid door gecertificeerde trainers. We eindigen met het grote finale spel, waar uiteraard een echte winnaar naar voren komt.

Na de finale opdracht is er een gezamenlijke terugkoppeling, onder het genot van een Texels Juttertje bij ’t Kampvuur

  • Te combineren met al onze andere activiteiten Workshops Teambuilding en als vergaderbreak & het hele jaar door te boeken

    Tip: boek een picknick dan staan we onderweg jullie op te wachten!

    Overnachten? Geef ons je wensen door en wij vinden de perfecte locatie!

    Goed om te weten:  het programma wordt verzorgd door professionele trainers en valt in de categorie teambuilding/training, waardoor deze buiten de WKR regeling valt en daardoor volledig aftrekbaar is voor bedrijven.

Heeft u een vraag over dit uitje?

Wilt u meer weten over dit uitje of heeft u een algemene vraag? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier. U kunt ook een offerte aanvragen via deze pagina.