De leukste uitjes en activiteiten op Texel vind je bij Texeltrips!

Interesse? Neem vrijblijvend contact op via 06 230 30 331 of info@texeltrips.nl

Stand Up Paddling

Op de golven van de Noordzee!

Suppen XXL!

SUP-XXL is suppen in het groot! Op onze megagrote SUP zijn fun en teambuilding gegarandeerd! Samen met je collega’s of vrienden ga je op het grootste sup-board van Texel de zee op.

Na het aantrekken van je wetsuit, zwemvest en helm geven we een duidelijke instructie over de do’s en dont’s. Dan ga je samen met onze instructeur de zee op. Eerst even oefenen op de knietjes en vervolgens staand. We peddelen door de golven en natuurlijk hoort eraf vallen er af en toe bij. Achter de branding keren we om en proberen we de golf terug te pakken voor een echte surfride. Maar ook als er minder golven zijn is de SUP XXL een ontzettend leuke activiteit. Met grote regelmaat peddelen we tussen de zeehonden, die nieuwsgierig hun koppies boven water uitsteken om je capriolen eens goed te bestuderen! Gebruik van wetsuit is natuurlijk inbegrepen.

 

 

 

 

 

Maak een combi met Raften op Texel!!

Heeft u een vraag over dit uitje?

Wilt u meer weten over dit uitje of heeft u een algemene vraag? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier. U kunt ook een offerte aanvragen via deze pagina.