De leukste uitjes en activiteiten op Texel vind je bij Texeltrips!

Interesse? Neem vrijblijvend contact op via 06 230 30 331 of info@texeltrips.nl

Pubquiz Texel!

Welk Team wint de Texelse roem?

Pubquiz Texel

Pubquiz Texel: Genieten met je collega’s: gezelligheid, hilariteit en competitie: Dat zijn de sleutelwoorden van deze Texelse Pubquiz.

Een originele en effectieve manier van teambuilding.

Op een unieke locatie!

De Pubquiz Texel vindt plaats op een unieke locatie midden in de natuur.  Een verbouwde boerderij met  jullie eigen buitenbar en terras, bij slecht weer stoken we binnen de houtkachel op!

Onder het genot van een drankje en een hapje, spelen jullie verschillende rondes, dit op zijn Texels. Het wordt een hilarische avond waarbij verschillende rondes voorbij komen, met als hoogtepunt raad een lied & onze meezingronde. Welk team zingt zich naar de finale?

Alles komt voorbij in deze quiz. Voor iedereen is er dus een kans om te winnen!

Wie blijft er scherp onder het genot van een Texels biertje en bitterbal? Jullie gaan het beleven tijdens onze originele gezellige Texelse  pubquiz!

Tijdens de quiz wordt jullie gezelschap verdeeld in verschillende teams van 7 of 8 personen. Kies je teamcaptains en laat de strijd losbarsten!  Aan het einde van de Pubquiz hebben we voor het winnende team een Texelse prijs! Tip: De Pubquiz Texel uitbreiden met lekkere BBQ? Vraag naar de mogelijkheden!

Blijven overnachten? Geef ons je wensen door en wij vinden de prefecte locatie!

Te combineren met al onze andere activiteiten workshops en teambuilding ideaal als vergaderbreak

Heeft u een vraag over dit uitje?

Wilt u meer weten over dit uitje of heeft u een algemene vraag? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier. U kunt ook een offerte aanvragen via deze pagina.