De leukste uitjes en activiteiten op Texel vind je bij Texeltrips!

Interesse? Neem vrijblijvend contact op via 06 230 30 331 of info@texeltrips.nl

Bouw je eigen Werkplek

Unieke Teambuilding!

Maak je eigen Palletmeubel op Texel

Maak met jouw team een eigen ontworpen meubel, stoel, kantinetafel of een mooie kast!

Onder leiding van onze timmerman word je als team aan de slag gezet om de eigen meubels te maken. Het mooie van dit bedrijfsuitje is dat iedereen met elkaar gaat samen werken. Wie is de ontwerper, wie wil meteen gaan zagen en timmeren en wie overziet het geheel, zodat er aan het einde van de middag mooie, bruikbare tafels, kasten of stoelen staan? Uiteraard mogen de gemaakte meubels aan het einde van het programma meegenomen worden naar het bedrijf, zodat het direct in gebruik kan worden genomen.

Tijdens de Workshop zal er een heerlijke Texelse Lunch worden geserveerd!

Met afvalhout, namelijk pallets, iets maken waar jullie nog jaren plezier van kunnen hebben. Waarmee julie elke dag opnieuw de dag kunt herbeleven. Bouw je eigen werkplek.

Creëer jullie eigen meubilair voor het kantoor en hou er niet alleen maar een leuke gedachte aan over. De mogelijkheid om de meubels professioneel te laten afwerken is er. We kunnen ook zorgen dat het bij jullie op kantoor wordt afgeleverd.

Tip: boek als afsluiting een heerlijke BBQ of Outdoor Cooking

Te combineren met al onze andere activiteiten workshops en teambuilding ideaal als vergaderbreak

Blijven overnachten? Geef ons je wensen door en wij vinden de geschikte locatie!

Heeft u een vraag over dit uitje?

Wilt u meer weten over dit uitje of heeft u een algemene vraag? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier. U kunt ook een offerte aanvragen via deze pagina.