De leukste uitjes en activiteiten op Texel vind je bij Texeltrips!

Interesse? Neem vrijblijvend contact op via 06 230 30 331 of info@texeltrips.nl

Gaan jullie de uitdaging aan?

Welk Team is Texel proof?

Expeditie Texel

Het eilandgevoel  moet je proeven…

De wetten zijn anders dan aan de overkant, ze zijn niet geschreven. We leven meer met de dag en wat die ons brengt. De natuur gaat boven de leer. Het zout op je lippen, de zilte lucht ruiken en de zee horen vertellen wat de wind vandaag gaat doen. We zullen dus soms taken moeten laten liggen tot morgen, onze zeilen bijstellen, of overstag moeten gaan. Dit eiland-leven maakt het leven zoals het is bedoeld: het doormaken, het bewegen, niet: stilstaan en je adem inhouden. Eb en vloed wachten op niemand en dus zul je mee moeten bewegen met de stroom..

Vandaag gaan jullie op expeditie over het eiland. Waar jullie in teams opdrachten moeten uitvoeren, o.a. vuur leren maken zonder hulpmiddelen,  water zuiveren,  de Ultieme eetproef,  Onderkomen bouwen, Evenwichtsbalk zijn enkele onderdelen die aan bod komen in een uitdagende competitie.

Het vergt een enorme inzet, professionaliteit en collegialiteit om met het team in een geheel nieuwe omgeving, afgesloten van de hectiek van het dagelijks leven, alleen stilte, storm en vergezichten, op deze Texel Expeditie te gaan en deze prestatie neer te zetten. Dat kan alleen door elkaars kwaliteiten en talenten te (her) ontdekken en niet weten waar het schip zal stranden..
Alle neuzen dezelfde kant op? Dat zou toch niet gezond zijn. Stel dat je hier op Texel daardoor de geur van aankomende regen mist? Ben je net onderweg, word je als team weggeregend..
Wel alle neuzen dezelfde waarde, iedereen heeft een bijdrage een natuurlijke rol die bij hem past.

Gaan jullie de uitdaging aan? Boek dan nu deze Expeditie Texel!

Te combineren met al onze andere activiteiten Workshops Teambuilding en als vergaderbreak & het hele jaar door te boeken

Overnachten tijdens de expeditie? Vraag naar de mogelijkheden in een legertent of in een hostel/hotel in de buurt. Wij regelen het voor jullie!

Heeft u een vraag over dit uitje?

Wilt u meer weten over dit uitje of heeft u een algemene vraag? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier. U kunt ook een offerte aanvragen via deze pagina.