De leukste uitjes en activiteiten op Texel vind je bij Texeltrips!

Interesse? Neem vrijblijvend contact op via 06 230 30 331 of info@texeltrips.nl

Ontdek Texel op de E-Chopper!

Ecologisch & energiezuinig

E-Chopper Challenge!

Puzzeltocht over het eiland op de E-Chopper Jullie gaan in teams het eiland verkennen op  de E-chopper! Dit is een milieuvriendelijke scooter, waarop je heerlijk relaxt het eiland kunt ontdekken. Motoren aan en starten maar! Je rijdt altijd zonder lawaai en zonder uitstoot. Ecologisch, energiezuinig en efficiënt bezoek je op deze elektrisch aangedreven chopper de meest bijzondere plekjes van de Texel!

Samen met je team ga je op E-chopper over Texel heen om opdrachten uit te voeren. Bij ieder goed volbrachte opdracht ontvangen jullie punten. Hoe beter het samenspel, hoe meer punten jullie ontvangen. Inclusief prijsuitreiking onder het genot van een juttertje!

 

 

 

 

 

Willen jullie een complete Teamchallenge? Dan eindigen we met een groot eindspel in het bos A-Team Spel in het Texelse Bos

De challenge duurt dan 4 uur, onderweg plannen we dan een heerlijke lunch op Texel, en kunnen we eindigen met een BBQ op houtvuur

waardoor je een complete Teamdag beleeft!

 

 

 

 

 

 

Heeft u een vraag over dit uitje?

Wilt u meer weten over dit uitje of heeft u een algemene vraag? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier. U kunt ook een offerte aanvragen via deze pagina.