De leukste uitjes en activiteiten op Texel vind je bij Texeltrips!

Interesse? Neem vrijblijvend contact op via 06 230 30 331 of info@texeltrips.nl

Een duurzaam en uniek teamuitje

Vind jullie schat op Texel

Schatzoeken! Een duurzaam en uniek teamuitje

Schatzoeken!

Op Texel gaan jullie samen op zoek naar unieke parels tussen een enorme berg met ‘oude meuk’.  Alles wat we ooit hebben gejut, oud ijzer, hout, schelpen, wol, restafval etc. Het is de bedoeling dat jullie in teams op zoek gaan naar geschikte items voor jullie ontwerp. Al tijdens het zoeken moet men dus nadenken over het uiteindelijke ontwerp en de richting die men op wil.

Dan is het tijd voor brainstormen, samenwerken, alle kwaliteiten in het Team benutten. Dit kan onder het genot en koffie met Texelse koek, buiten om het vuur op de boomstammen en zelfgemaakte meubels.

Leuke weetje: De laatste groep liet een stoel voor jullie staan van zelf gejut hout van het Noordzeestrand!

Als jullie het eens zijn geworden over de ontwerpen. gaan jullie aan de slag! Op grote vellen papier krijgen jullie de kans om het idee uit te tekenen. Dan begint het leukste van alles! Het bouwen van de unieke items! Begeleider Erk is constant aanwezig en helpt ieder groepje waar nodig bij vragen!  Jullie enthousiasme en samenwerking zal ervoor zorgen dat jullie een uniek ontwerp in handen hebben aan het einde van de middag! Je krijgt veel uitleg over verschillende materialen en hoe je alle gereedschappen kunt gebruiken. Iedereen leert zo wat bij tijdens deze inspiratievolle dag!

Tip: boek een heerlijke picknicklunch, deze staat klaar op het terras, heerlijk genieten met uitzicht over de Texelse landerijen!

Te combineren met al onze andere activiteiten workshops en teambuilding ideaal als vergaderbreak

Blijven overnachten? Geef ons je wensen door en wij zoeken de ideale locatie!

Heeft u een vraag over dit uitje?

Wilt u meer weten over dit uitje of heeft u een algemene vraag? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier. U kunt ook een offerte aanvragen via deze pagina.