De leukste uitjes en activiteiten op Texel vind je bij Texeltrips!

Interesse? Neem vrijblijvend contact op via 06 230 30 331 of info@texeltrips.nl

Blokarten op Texel

Free Energy!

Blokarten op Texel

Een sportief dagje uit tijdens groepsuitje of bedrijfsuitje met collega’s familie of vrienden op Texel!

Een blokart is een ingenieuze strandzeilwagen, zo gemaakt, dat je het strandzeilen zonder specifieke ervaring kunt leren. Voor je het weet ga je met een verbluffende snelheid over de zandvlakte en stuif je vlak langs de branding. Op het hardste gedeelte van het strand is de weerstand het laagst en de snelheid dus het hoogst! Tijdens de clinic krijg je uitleg over techniek, zeilregels en veiligheid. Je gaat werken middels een buddysysteem, wat inhoudt dat je aan een partner wordt gekoppeld met 1 blokart waarin je elkaar afwisselt, ondersteunt en coached op basis van onze instructies en begeleiding.

Op deze manier leer je samen met ons het snelst alles uit jezelf en je Blokart te halen. Daarna is er volop ruimte om je lef en stuurkunsten uit te testen. Na het oefenen kan er een spannende GPS-snelheidscompetitie gehouden worden!

Voor Blokarten op Texel zijn we qua tijd afhankelijk van een ebstrand en is de benodigde wind Bft. 4 t/m 6. Bij weersomstandigheden waarbij het Blokarten niet kan doorgaan bieden we een alternatief programma aan.

Blijven overnachten? Geef ons uw wensen aan en wij vinden een geschikte locatie!

Tip: boek een heerlijke picknicklunch, dan staan we onderweg klaar om jullie op te wachten!

Te combineren met al onze andere activiteiten workshops en teambuilding ideaal als vergaderbreak

 

 

 

 

Heeft u een vraag over dit uitje?

Wilt u meer weten over dit uitje of heeft u een algemene vraag? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier. U kunt ook een offerte aanvragen via deze pagina.