De leukste uitjes en activiteiten op Texel vind je bij Texeltrips!

Interesse? Neem vrijblijvend contact op via 06 230 30 331 of info@texeltrips.nl

Daag je team uit

Hoe goed werkt jullie Team samen

Beach Escape Texel

Wij denken niet in hokjes… wij denken outdoor.

Een uitdagende game voor denkers & doeners!

Escape Rooms zijn nog steeds razend populair, maar nu gaat het niet om ontsnapping uit een kamer…. Met het strand als Escape Room en vastgeketend aan elkaar beleef je de ultieme teambuilding bij deze Beach Escape! Durven jullie de uitdaging aan?

Hoe “handig” zijn jullie als je aan handen gebonden bent, hoe werk je het beste samen en hoe gaan jullie om met beperkingen?

Vertrouwen, communicatie en creativiteit hebben jullie vandaag beslist nodig om de 10 opdrachten binnen de maximale tijd van 1,5 uur goed te vervullen en daarmee één voor één de ketenen af te werpen. Ieder teamlid telt mee bij deze aanéénschakeling van breinbrekers en fysieke teamopdrachten. Bij elke goed uitgevoerde opdracht wordt er 1 “handboei” van je team verwijderd. Welk team is aan het einde weer van alle ketenen ontdaan en ontsnapt binnen de scherpste tijd? Of moet je de rest van je uitje geketend aan je medespelers het eiland over?

Met je team speel je niet enkel tegen de andere teams van je eigen groep, maar kun je ook strijden voor de jaarzege op al onze andere Beach Escape teams! Zijn júllie het snelste team van 2019? Via social media zullen we verslag doen van de steeds wisselende koploper van het jaar.

Ultieme Texelse roem ligt in het verschiet!

 

Heeft u een vraag over dit uitje?

Wilt u meer weten over dit uitje of heeft u een algemene vraag? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier. U kunt ook een offerte aanvragen via deze pagina.