De leukste uitjes en activiteiten op Texel vind je bij Texeltrips!

Interesse? Neem vrijblijvend contact op via 06 230 30 331 of info@texeltrips.nl

De Texelse Pubquiz

Een avond helemaal uit!

Barbecue op houtvuur en Pubquiz!

De BBQ en de Pubquiz Texel vinden plaats op een unieke locatie midden in de natuur. Een verbouwde boerderij met jullie eigen buitenbar, vuurplaats en terras, bij slecht weer stoken we binnen de houtkachel op! En kan ook de BBQ binnen geserveerd worden!

De barbecue wordt bereid op houtvuur, dit zorgt voor een smakelijk eindresultaat. Voor dit resultaat zoekt onze kok de mooiste originele streekgebonden producten uit. Het vlees waar wij gebruik van maken is 100% Texels. Persoonlijk gesorteerd vlees arrangement (biefstuk, sate, hamburger en een lekker groot stuk ham (gerookt op vuur) begeleid door Ambachtelijk knapperig brood, zelf gemaakte sauzen en 4 salades. Uiteraard houden wij rekening met dieetwensen!

Onder het genot van een drankje en een hapje, spelen jullie verschillende rondes, dit op zijn Texels. Het wordt een hilarische avond waarbij verschillende rondes voorbij komen, met als hoogtepunt raad een lied & onze meezingronde. Welk team zingt zich naar de finale? Alles komt voorbij in deze quiz. Voor iedereen is er dus een kans om te winnen! Tijdens de quiz wordt jullie gezelschap verdeeld in verschillende teams. Kies je teamcaptains en laat de strijd losbarsten! Aan het einde van de Pubquiz hebben we voor het winnende team een Texelse prijs!

 

Heeft u een vraag over dit uitje?

Wilt u meer weten over dit uitje of heeft u een algemene vraag? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier. U kunt ook een offerte aanvragen via deze pagina.