De leukste uitjes en activiteiten op Texel vind je bij Texeltrips!

Interesse? Neem vrijblijvend contact op via 06 230 30 331 of info@texeltrips.nl

De Wadden Experience

Milieu Vriendelijk vaartuig

Amphi Tour

Een tocht met Amphi Tours is een echte beleving. Voel de zilte zeewind door je haren, luister naar de ervaren schipper die onderweg allerlei wetenswaardigheden vertelt. Ga op zoek naar zeehonden en maak kennis met Wadlopen. Amphi Tours combineert diverse leuke activiteiten in één bijzondere tocht over het Wad. Stap aan boord van ons unieke milieuvriendelijke amfibievoertuig en laat je verrassen.

Hoe ziet een tocht met Amphi Tours eruit?

Zeehonden spotten
Amphi Tours vertrekt vanaf De Cocksdorp (Volharding) richting De Hengst, een zandplaat tussen Texel en Vlieland. Onderweg komen we langs grote groepen zeehonden en kun je tientallen vogelsoorten spotten

Interactieve app
Via een interactieve app leer je tijdens de vaartocht precies welke dieren en planten er leven en groeien in de Waddenzee. Ook vertelt onze schipper allerlei leuke wetenswaardigheden over het gebied.

Wadexcursie
Met ons amfibievoertuig rijden we vervolgens de zandplaat op om het Wad “te voet” te ontdekken. Een echte Wadexcursie inclusief Wadlopen, pierensteken en diverse leuke opdrachten.

Ontspannen en genieten
Natuurlijk staat een tocht met Amphi Tours ook helemaal in het teken van genieten en ontspannen. Vanaf het moment dat je aan boord stapt van ons unieke voertuig, gaat de knop op. Even de tijd vergeten en écht genieten.

Heeft u een vraag over dit uitje?

Wilt u meer weten over dit uitje of heeft u een algemene vraag? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier. U kunt ook een offerte aanvragen via deze pagina.