Geniet van deze leuke, gezellige workshop eco art: Texelse wol

Workshop Eco Art: Texelse Wol

Eco Art TexelJe bent van harte welkom op boerderij de Scholleboe waar de koffie met Texelse koek al klaarstaat. Voel en beleef de schapen en ontdek de onbekende wereld van de Texelse Wol. Ga lekker zitten op een van de picknickbanken, ervaar de energie tijdens de rondleiding en laad je op! Genoeg inspiratie voor een Kunstwerk van wol!

Tijdens deze workshop neemt schapenboer Frank u mee in de beleveniswereld van de Texelse wol. We beginnen we met een rondleiding langs de verschillende schapen olv de schaapshond, Frank vertelt onderweg alles over zijn boerderij en de Texelse wol.

Daarna zal Miranda van Atelier Mooi technieken laten zien om van pure wol uw eigen ‘kunstwerk’ te maken, waardoor vanzelf een prachtig wolwerkje ontstaat.

Alle kunstwerken worden gemaakt van ongeverfde, geschoren wol van Texelse schapenrassen. Met respect voor de schapen en tegelijkertijd worden u handen verwend met schapenvet!

Deze workshop is uitermate geschikt voor een bedrijfsuitje en teambuilding, maar ook als familieuitje tijdens een dagje texel erg leuk!

Prijs: € 38,50 per persoon, inclusief koffie/thee en Texelse Koek
Minimum aantal deelnemers: 5 personen
Duur: 3 uur
Tip: Combineer uw activiteit met een bezoek aan EcoMare en een lunch met Texelse producten op de boerderij € 17,50, Of huur deze schuur als vergaderlocatie, uniek en rustgevend tussen de schapen om de doelen te bereiken die u voor ogen heeft.

Ook te combineren met al onze andere activiteiten & het hele jaar door te boeken