Workshop de Kook Battle » Texeltrips.nl

Workshop de Kook Battle

Gaan jullie de strijd tijdens deze Kook-Battle met elkaar aan?

Onder leiding van onze “Bon Chef”gaan jullie tegen elkaar koken!

Op tafel vinden jullie pure, kwalitatief goede ingrediënten, die de basis vormen van deze battle, verse producten, kruiden die allemaal nog verwerkt moeten worden. Aan jouw team de uitdaging om binnen korte tijd een aantal fantastische gerechtjes op tafel te toveren!

Alles draait hierbij om samenwerking en teambuilding. Ben jij degene die zorgt dat het team met een plan komt en dit ook uitvoert? Wie neemt welke rol op zich? Wie houdt de kookwekker in de gaten? Want uiteraard moet het diner binnen een bepaalde tijd op tafels staan! Wie snijdt de groentes? Wie denkt aan de opmaak van de borden en de tafeldekking? Wie zorgt ervoor dat jullie in een ordelijke en schone keuken aan het werk kunnen? Daar komt dus veel meer bij kijken dan alleen koken. Creativiteit, timing, presentatie, smaak zijn allemaal belangrijk voor onze jury. Maar ook teamspirit en samenwerking.

En vergeten jullie vooral niet te genieten van dit uitje? Onder het genot van een heerlijk wijntje elkaar eens op een totaal andere manier leren kennen. De ideale manier om een hecht team te bereiden!

Prijs: € 47,50 inclusief welkomstdrankje

Aantal personen: Minimaal 10