De leukste uitjes en activiteiten op Texel vind je bij Texeltrips!

Interesse? Neem vrijblijvend contact op via 06 230 30 331 of info@texeltrips.nl

Honden Inspirator op Texel

Een unieke Workshop om je team te lezen

Werken met honden

Honden zijn meesters in het lezen van gedrag, houding, emoties en intenties van mensen. Ze zijn eerlijk, oprecht en oordelen niet.

Dit maakt ze ontzettend geschikt om mee te werken bij teambuilding en coaching. Hun speelse gedrag zorgt ervoor dat deelnemers snel zichzelf zijn, waardoor deuren geopend worden naar een onvergetelijke en authentieke leerervaring. Deelnemers worden op respectvolle wijze gespiegeld in wie ze werkelijk zijn en waar hun ware kwaliteiten liggen. Het werken met honden raakt mensen op een niveau dat dieper gaat dan het mentale en verder gaat dan het aanleren van vaardigheden.

Een geweldige workshop om jezelf en je team beter te leren kennen.

We gaan kennis maken met de roedel en nadat de hondencoach u alles heeft uitgelegd een uiteraard een keer heeft voorgedaan, gaan jullie in teams met de honden aan het werk.

Spelenderwijs kijken wat leiderschap betekent, welke hond “meewerkt”,  jullie wijze van communiceren en samenwerken ervaren. Daarnaast is er ook veel ruimte voor humor en zal het af en toe hilarische momenten opleveren.

Jullie zetten een zelf gekozen parcours uit en gaan daarna individueel het parcours lopen met een hond naar keuze.

Wie is de hondenfluisteraar in jullie Team? We sluiten af met koffie en iets lekkers bij het Kampvuur, waar de coach de activiteiten zal nabespreken en terugkoppelen.

Te combineren met al onze andere activiteiten workshops en teambuilding ideaal als vergaderbreak

 Blijven overnachten: geef ons je wensen door en wij vinden de ideale locatie!

Willen jullie iets dieper ingaan op de thema’s? Boek dan Teambuilden met honden

 

 

 

Heeft u een vraag over dit uitje?

Wilt u meer weten over dit uitje of heeft u een algemene vraag? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier. U kunt ook een offerte aanvragen via deze pagina.