De leukste uitjes en activiteiten op Texel vind je bij Texeltrips!

Interesse? Neem vrijblijvend contact op via 06 230 30 331 of info@texeltrips.nl

Geen stresss

Onthaasten op Texel, waar anders?

Anti-Stress Workshop op Texel

Stress op het werk, iedereen heeft er weleens mee te maken. In deze workshop is het doel te leren om stress te verminderen.

Wanneer ervaar ik stress? Hoe herken ik het? Welke fysieke gewaarwordingen merk ik op? Welke vormen van stress bestaan er? Hoe ga ik nu met stress om en hoe zou ik dat eventueel anders of beter kunnen doen?

Als het werk niet minder wordt, hoe kan je dan toch werkstress verminderen? Deze praktische anti-stress workshop geeft helder inzicht in stress management. In de workshop leer je omgaan met stress en krijg je tips hoe je stress tijdens de dagelijkse werksituatie kunt verminderen.

Bij veel Nederlandse bedrijven hebben werknemers en werkgevers te maken met stress en hoge werkdruk. Maar wat is nu precies stress en wat is het  verschil met spanning? Stress kan ook positief zijn, maar wanneer spreek je van positieve stress? Hoe herken je stress bij jezelf en bij de ander en hoe ga je ermee om? Hoe schadelijk is negatieve stress?

Door middel van speelse oefeningen op het gebied van lichaamsbewustzijn krijg je inzicht in je gedragingen wanneer je stress ervaart.  Want stress is soms heel handig wanneer je bijvoorbeeld snel weg moet springen van een snel naderende auto op de weg waar je staat.
Deze workshop is gericht op het bedrijfsleven en met beide benen op de grond
De workshop kan prima als onderdeel tijdens het Vergaderen op onze prachtige locatie worden ingepast of als toegevoegde waarde tijdens een Teambuilding of Activiteiten op Texel
Tip: boek een picknick lunch bij het kampvuur tijdens de workshop!
 Blijven overnachten: geef ons je wensen door en wij vinden de ideale locatie!

Heeft u een vraag over dit uitje?

Wilt u meer weten over dit uitje of heeft u een algemene vraag? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier. U kunt ook een offerte aanvragen via deze pagina.