Droomt u van een trouwlocatie op het strand van Texel?

Trouwlocatie aan zee

Trouwen Aan Zee. Kan het nog romantischer? Geniet met elkaar en jullie gasten van zon, zee, strand, prachtige vergezichten en een aangename bries. Het kan allemaal op het strand van Paal 17 op Texel! Strandpaviljoen Paal 17 Zomers en Strandpaviljoen Paal 17 Aan Zee zijn namelijk officiële trouwlocaties op het prachtige eiland Texel.

Geef elkaar het ja-woord in de nabijheid van strand en zee. Toast aan de waterlijn met champagne. Droom even later weg met de ondergaande zon. Trouwen Aan Zee is een fantastische gebeurtenis. Natuurlijk kunnen jullie voor en na de huwelijksvoltrekking gebruik maken van de geweldige faciliteiten van de strandpaviljoens. Knalfeest of een ingetogen en intiem etentje, Paal 17 Aan Zee en Paal 17 Zomers verzorgen voor jullie een omlijsting van de trouwplechtigheid op maat!

Uw trouwlocatie met privé terras is een geliefde romantische plek om het ja-woord te geven.

Texel is aangewezen als “huis der gemeente“. Dit betekent dat je in principe overal op het grondgebied van Texel elkaar het ja-woord kunt geven, behalve op het paviljoen en het terras dus ook op het strand of met je voeten in het zand. De officiële trouwceremonie vindt plaats op de plek van jullie dromen.

Trouwen op het strand van Texel

Trouwen met de speciale Fiat 500

Trouwen Aan Zee wordt nog romantischer met onze geweldige eyecatcher; de speciale Fiat 500-trouwauto van Paal 17. Jullie mogen ‘m gebruiken voor vervoer op jullie trouwdag!

Willen jullie zorgeloos genieten van een unieke en persoonlijke bruiloft op Texel?

Offerte aanvragenNeem contact op