Trouwen op Texel in het kerkje van Den Hoorn?

Kerkje van Den Hoorn

De mooiste dag van uw leven start in het kerkje van Den Hoorn! Deze sprookjesachtige trouwlocatie is gelegen aan de rand van het kleinste dorp van Texel midden in het prachtige Texelse landschap, vlak bij strand en duinen.

Kortom, een zeldzaam romantische omgeving in het zuiden van Texel. Het eeuwenoude kerkje uit het jaar 1425 is volledig gerestaureerd en heeft een stijlvol fraai interieur. Of het nu gaat om een burgerlijk of kerkelijk huwelijk of een combinatie ervan het kan in het kerkje.

Trouwen in het Kerkje van Den Hoorn

Beleef samen met uw gasten een speciaal moment in het inspirerende kerkje. U kunt u erop vertrouwen dat al uw wensen over de invulling van de plechtigheid en de aankleding van de kerk in vervulling gaan!

Het kerkje beschikt over een orgel voor het opluisteren van de plechtigheid. Wilt u liever uw favoriete muziek ten gehore brengen, dan kan dat natuurlijk ook. Ook is er ruimte voor musici of het optreden van een koor.

Daarnaast is er een goede geluidsinstallatie aanwezig met microfoons. Ook is het mogelijk om eigen cd’s af te spelen in de kerk.

Trouwlocatie Kerkje van Den Hoorn

Willen jullie zorgeloos genieten van een unieke en persoonlijke bruiloft op Texel?

Offerte aanvragenNeem contact op