Trouwen in de authentieke Texelse stolpboerderij "De Alexanderhoeve"?

De Alexanderhoeve

Is jullie diepste wens te trouwen op een van de mooiste plekjes van Nederland? Midden in de natuur, op een prachtige locatie in een authentieke Texelse stolpboerderij? Dus écht anders trouwen dan jullie, je vrienden en familie gewend zijn? Kies dan voor de Stolp “De Alexanderhoeve” als trouwlocatie, net buiten het mooie dorpje Den Hoorn gelegen.

Wij beloven je: dit wordt écht de dag van jullie leven!

Wat zou het meest romantisch zijn?

Per Texelse koets naar jullie trouwlocatie? Waar het gezelschap jullie staat op te wachten. Het trouwen zélf in de mooie tuin met eindeloos uitzicht over het Texelse landschap, of in de Oude deel van de boerderij? Vervolgens het aansnijden van de bruidstaart met een champagnetoost op jullie geluk? Daarna per huifkar naar het strand voor foto’s? Het huwelijksdiner, helemaal in stijl in een sterrenzaak of gewoon lekker simpel aan zee?

Alexanderhoeve Texel

Je feest – wie weet met zonsondergang! – direct aan het strand, terwijl de vuurkorf met juthout zorgt voor warmte en licht? Daarna slapen in de bruidssuite van de stolpboerderij, met ook nog ruimte voor je naaste vrienden en familie? Of… bedenk het maar, want ons is niets te gek / ons is niets te romantisch!

En natuurlijk verzorgen we verder alles wat je wilt of nodig hebt: vervoer, catering, bruidstaart, bubbels, bruidskapsel, bruidsmake-up, bruidsboeket, bruidscorsages, je trouwreportage, onderdak voor al jullie gasten en alle andere dingen die van jullie trouwdag een onvergetelijke dag met een gouden randje maken!

Kortom: trouwen, maar dan écht anders…

Willen jullie zorgeloos genieten van een unieke en persoonlijke bruiloft op Texel?

Offerte aanvragenNeem contact op