Trouwen op Texel? Wie wil er nou niet trouwen op Texel?

Trouwen op Texel

Weddingplanner TexelTrouwen op Texel? Weddingplanner Texel maakt het mogelijk.

Jullie willen trouwen op Texel? Alvast gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk!

Steeds meer stellen willen graag trouwen op ons mooie eiland. Wat is er fijner dan dat er iemand is die alles voor u regelt op Texel, zodat u op uw trouwdag alleen maar hoeft te genieten van de mooiste dag van uw leven.

Bij Weddingplanner Texel kunnen jullie terecht voor professioneel ceremoniemeesterschap of de totale organisatie van jullie bruiloft. . Weddingplanner Texel zorgt hierbij voor de perfecte planning en voorbereiding van jullie huwelijksdag, volledig afgestemd op jullie wensen, ideeën en budget.

Vele bruidsparen gingen jullie reeds voor & wij ervaren het telkens weer als een grote eer bij dit bijzondere moment aanwezig te mogen zijn!

Uiteraard kenen wij de mooiste trouwlocaties op Texel. Trouwen op het strand, aan de zee of in een van de prachtige kerkjes? Of wat dacht u van een schapenboet? Of dat ene plekje op Texel waar u zulke mooie herinneringen aan heeft? Wij laten u alle trouwlocaties op Texel met liefde zien. Hieronder ziet u een overzicht van de mogelijkheden.

Trouwlocatie aan zee Texel

Trouwlocatie aan zee

Kan het nog romantischer? Geniet met elkaar en jullie gasten van zon, zee, strand, prachtige vergezichten en een aangename bries.

Trouwen in Havenhotel Texel

Havenhotel Texel

Havenhotel Texel is een officiële trouwlocatie op Texel. Het hotel is schitterend gehuisvest aan de Waddenzee, in de vissershaven Oudeschild.

Trouwen in Stolpboerderij De Alexanderhoeve

Stolpboerderij Alexanderhoeve

Is jullie diepste wens te trouwen op een van de mooiste plekjes van Nederland? Midden in de natuur, op een prachtige locatie in een authentieke Texelse stolpboerderij?

Trouwlocatie Schapenboet Zuid-Haffel

Schapenboet Zuid-Haffel

De Schapenboet dateert uit de 19e eeuw en is oorspronkelijk gebouwd als hooiberging en stalling voor vee en is compleet ingericht als trouwlocatie.

Trouwen in de Middeleeuwse Maartenskerk

Middeleeuwse Maartenskerk

Texels oudste kerk karakteriseert het dorp. Ook van binnen is de kerk prachtig en sfeervol, u waant zich in de middeleeuwen.

Trouwen in Kerkje van Den Hoorn

Kerkje van Den Hoorn

Deze sprookjesachtige trouwlocatie is gelegen aan de rand van het kleinste dorp van Texel midden in het prachtige Texelse landschap, vlak bij strand en duinen.

Trouwen Aan boord van de TX44

Aan boord van de TX44

Stel je eens voor, het jawoord geven op een Texelse Waddencruise! We varen uit over de Waddenzee u geniet aan dek van het idyllische uitzicht over het werelderfgoed.

Trouwen in de vuurtoren van Texel

In de vuurtoren van Texel

Weddingplanner Texel biedt u nu de unieke mogelijkheid te trouwen in de vuurtoren van Texel!

Willen jullie zorgeloos genieten van een unieke en persoonlijke bruiloft op Texel?

Offerte aanvragenNeem contact op