Texeltrips voor een uniek bedrijfsuitje, familieuitje, dagje op Texel!

Over Texeltrips

Mijn naam is Annemarie Swart. Ik run sinds een aantal jaren met heel veel plezier Texeltrips. Na vele jaren ervaring in het hotelwezen en de evenementenbranche te hebben opgedaan, wilde ik mijn eigen koers varen. Samen met een team van enthousiaste Texelaars, ben ik Texel uitjes gaan ontwikkelen gericht op die groepen die op zoek zijn naar een Texel belevenis.

Wij bieden diverse leuke, duurzame en uitdagende uitjes aan. Al onze bedrijfsuitjes zijn in of nabij de natuur met respect voor het milieu. Texels groen houdt voor ons in, dat onze gasten Texel mogen beleven op een verantwoorde manier met respect voor de natuur.

Alle activiteiten zijn als bedrijfsuitje, familieuitje, schoolreisje, groepsuitje, vrijgezellenfeest, workshop, rondleiding, themafeest, event, teambuilding, dagje op Texel te organiseren…

Naast alle activiteiten verzorgen wij graag uw overnachting in een hostel, hotel of groepsaccommodatie op Texel en een spetterend avondvullend programma op locatie met artiesten/band of workshop. Wij adviseren u graag!

Ik hoop u binnenkort welkom te mogen heten op ons eiland!

Namens het gehele Texeltrips team,
Annemarie Swart
Texeltrips