Bijzondere accomodaties » Texeltrips.nl

Bijzondere accomodaties

Texelduinen verhuurbureauIn samenwerking met Texelduinen biedt Texeltrips de mogelijkheid om tijdens uw uitje te overnachten in bijzondere accommodaties op Texel.

Uw gastheer: Victor Lancee

Victor Lancee gooide in 2007 het roer om. Hij stapte uit zijn jachtige ‘overkantse’ bestaan en verhuisde naar Den Hoorn. Daar begon hij een bijzonder vakantiebureau.

‘Geweldig! Hier wonen en werken is nog altijd een dagelijks feest. En dat wil ik graag met u delen. Op de Texelse boot glijdt de dagelijkse drukte van je af. Een zee aan vrije tijd ligt in het verschiet. Op een eiland waar ongerepte natuur, uitgestrekte zandstranden en gezellige dorpjes het beeld bepalen.

Eenmaal aan land laat Texel je niet meer los. Sommigen noemen het een eilandbeleving. Een gevoel van pure ontspanning, dat wordt versterkt door de zilte zeewind en de wetenschap dat je even niets hoeft. In die sfeer laten wij je graag genieten van uw uitje op Texel.

Accomodatie Texelduinen

Accomodatie Texelduinen

Texelduinen verhuurt bijzondere accommodaties, op ‘geheime’ plekken. Er zijn appartementen van twee tot vijf personen in historische stolpboerderijen. Sfeervolle, vrijstaande vakantiehuizen bij De Koog. Zie je jezelf al zitten in de grote tuin, bij je beschut gelegen bungalow? Ook kun je via Texelduinen plekken vinden waar families, vrienden of collega’s een heerlijke tijd op Texel kunnen beleven. Van moderne bungalows tot authentieke stolpen. Van een plekje midden in een dorp tot die boerderij met uitzicht op bos en polderland. Het maakt niet uit hoe je ideale uitje of vakantie eruit ziet. Texelduinen verrast je met een indrukwekkende omgeving en prachtige accommodaties.

Wij wensen je een fijne tijd op Texel.
www.texelduinen.nl