Bedrijfsuitje Texel » Texeltrips.nl

Bedrijfsuitje Texel

Zakelijk uitjeBent u op zoek naar een uniek bedrijfsuitje op Texel? Zakelijk uitje & vergaderen? Brainstormen aan zee & oplossingen vinden op het strand? Texel biedt u alle mogelijkheden!

Bedrijfsuitje, maar dan anders
Een team uit uw organisatie zou beter kunnen presteren. Er gebeurt te weinig (of juist te veel), te veel neuzen staat te veel kanten op. Uw mensen zijn toe aan nieuwe inspiratie, nieuwe ideeën. Omdat u het beste resultaat wilt, stuurt u uw team liefst een paar dagen de hei op. Maar ja: waar vind je in Nederland nog hei…?

Vergaderen maar dan anders
Een team uit uw organisatie moet werken aan een cruciale opdracht, een grote offerte, een strategisch beleidsplan of een andere belangrijke klus. Op kantoor is het te onrustig. Wat u zoekt is voor even wat extra tijd en ruimte. Ruimte die inspireert en het beste in uw team naar boven brengt.

De oplossing, maar dan anders
Op Texel, daar vind je nog hei! ruimte, rust, stilte! Dé ultieme werkplek om met een leeg hoofd – met alle ruimte voor nieuwe dingen – aan de slag te gaan. Helemaal los van de hectiek van het vasteland, op en top geïnspireerd door de energie van het eiland. Én door onze ultieme verzorging. Want uw complete verblijf van A tot Z wordt perfect geregeld. Niet doorsnee, maar onorthodox. Met programma’s op maat voor één dag tot een week of langer. Voor teams van 2 tot 20 personen of meer. Verrassend, uitdagend en altijd resultaat.

Hoe anders? Zó anders!

(Even voor de sfeer een willekeurig tweedaags programma)

Dag 1: De overtocht naar het eiland gaat per ribboot. Confrontatie 1: angst en adrenaline! Dus direct al een andere richting op. Mensen leren elkaar kennen. En zichzelf. Daarna tijd om bij te komen. Goed eten, goed drinken zijn vanzelfsprekend. Authentiek Texelse verblijfslocatie. Lekker luxe of juist spartaans. Alles kan, maar nooit doorsnee. Na check in, tijd om aan de slag te gaan. Met de klus of met de groep. Op locatie, out of the box, geïnspireerd raken om anders te denken. Met professionele coach. Duidelijke doelstellingen. Op zoek naar (nieuwe) rollen. Reflectie. Actie. Avontuur. Kijken of de rollen goed verdeeld c.q. goed gespeeld worden. Verfrissing, goede voeding, letterlijk en figuurlijk. Samen koken van wat er in de koelkast zit. Of op je wenken bediend worden aan zee of in een sterrenzaak. Met de zonsondergang komt de ontspanning en ruimte voor de nieuwe dag.

Dag 2: Persoonlijk gewekt worden door je personal coach. Met je dagdoelstelling direct in actie. Bootcamp in het bos, suppen op zee, een sprong uit of in de lucht. Geeft nog meer ruimte om te werken of voor een volgende actie. Tussendoor vooral goed eten en drinken. De dag eindigt – we zijn tenslotte op Texel – tussen de schapen. Kijken hoe het team staat, wie de echte schapendrijvers zijn. Tot slot het inzicht van de coach. Die thuis nog een keer terugkomt via een persoonlijke evaluatiebrief.

Dus: Moe van het googlen op teamuitje Texel, incentive Texel, vergaderen op Texel, event Texel, bedrijfsuitje Texel, vergaderlocatie Texel, zakelijk uitje Texel? En zin in iets écht bijzonders op Texel?

Bezorg uw medewerkers dan nu het ‘Texel-maar-dan-andersgevoel’!
Bel of mail met Texeltrips!