De leukste arrangementen op Texel, compleet op maat samengesteld!

Arrangementen op Texel

Texeltrips organiseert arrangementen over het hele eiland Texel. Voorop staat dat alles mogelijk is. Alle uitjes worden compleet afgestemd op uw wensen en ideeen waardoor ieder uitje ook uniek is. Op basis van het aantal personen en het budget stellen wij samen met u een uitje samen. Bij ons kunt u zelf bij het offerteformulier aangeven wat uw wilt doen. U weet ongetwijfeld zelf wat uw groep leuk vindt en wat binnen het budget past. Maak een keuze uit de vele mogelijkheden, geef uw eigen wensen aan en vraag vandaag nog een offerte aan voor uw eigen unieke arrangement op Texel!

Het echte Texel leren kennen? Boek dan een van onderstaande arrangementen!

Bush Craft Texel

 

Flow-Dag Texel

 

Experience-Texel

 

Vip-Dag Texel

Alle activiteiten zijn als bedrijfsuitje, familieuitje, schoolreisje, groepsuitje, vrijgezellenfeest, workshop, rondleiding, themafeest, event, teambuilding en als dagje op Texel te organiseren…

In de kosten en de uitvoering wilt u uiteraard géén verrassingen. Wij werken volgens een duidelijke en transparante aanpak. U heeft te maken met een vaste contactpersoon die van alle details op de hoogte is.

Naast alle activiteiten verzorgen wij graag uw overnachting in een hostel, groepsverblijf of **** hotel op Texel en een spetterend avondvullend programma op locatie met artiesten/band of workshop. Wij adviseren u graag!

Offerte aanvragenNeem contact op