Groene, duurzame MVO uitjes op Texel boek je bij Texeltrips.nl!

Groene MVO uitjes

Bent u op zoek naar groene uitjes en duurzame activiteiten op Texel? U wilt een evenement organiseren, maar u wilt ook graag met dat evenement iets betekenen voor de samenleving?

Dan bent u bij Texeltrips aan het juiste adres! Wij bieden diverse leuke, duurzame en uitdagende uitjes aan. Maatschappelijk Verantwoorde uitjes in of nabij de natuur met respect voor het milieu.

Alle activiteiten zijn als bedrijfsuitje, familieuitje, schoolreisje, groepsuitje, vrijgezellenfeest, workshop, rondleiding, themafeest, event, teambuilding op Texel te organiseren…

Maatschappelijk Verantwoorde Uitjes

Doe mee en verlos de zee! Strandjutter Texel Art!

Ben je op zoek naar een uniek teambuildings uitje op Texel? Dan gaan we aan de slag met gejutte spullen tijdens de Strandjutter Texel Art!

We maken een prachtige wandeling door de duinen en over het strand. Onderweg ruimen we het strand op door al het aangespoelde plastic te verzamelen en alle rotzooi in de speciale bakken te deponeren. Maar.. de mooiste spullen sorteren we en nemen we mee naar ons Atelier op de boerderij waar de koffie & koek klaar staat!

Waar jullie bij ’t kampvuur buiten aan de slag met het maken van een kunstwerk van alle gevonden spullen. Touw, drijfhout, schelpen, maar ook de meest bijzonder vondsten plakken, timmeren, boren we op het Kunstwerk. Inspiratie genoeg! Het resultaat is een  uniek Texels kunstwerk waarvan er maar eentje bestaat.  Wat is nou een leuker aandenken aan jullie bedrijfsuitje dan een prachtig Kunstwerk dat hangt in jullie bedrijf! Iedere dag de herinnering aan strand, zee en vergezichten….. We werken vaak met een thema binnen een bedrijf, waarna er een presentatie met de gejutte spullen & het kunstwerk wordt gegeven.

Doe mee, verlos de zee! is een initiatief dat mensen wil inspireren, enthousiasmeren en mobiliseren om samen de kust schoon te maken.

Kunstwerk maken bij ’t Kampvuur

 

Handen uit de mouwen!

Lekker met uw collega’s de natuur in en handen uit de mouwen. Onder leiding van een boswachter gaan we in de natuur een project uitvoeren… Afhankelijk van de locatie, groepsgrootte, het seizoen en uw speciale wensen wordt een programma op maat samengesteld.

Mission possible on Texel!

Een bedrijfsuitje waarin een positieve bewustwording over milieu en MVO centraal staat. Dit doen we door jullie de schoonheid van de natuur te laten beleven met cryptische opdrachten en leuke, uitdagende activiteiten. Alle activiteiten worden in teams op de tandem uitgevoerd. Welk team maakt deze mission possible en gaat naar huis met de groene prijs?

Goed doel

Jullie strijden in teams tegen elkaar om een geldbedrag te verdienen voor een (vooraf zelf gekozen) goed doel op Texel. Elke uitgevoerde opdracht levert een bedrag op en aan het eind wordt er een cheque overhandigd met het verdiende geldbedrag.

Deze groene uitjes zijn te combineren met

  • Alle activiteiten en workshops
  • Koffie met gebak, High Tea, Eco lunch, Lunchbuffet, Lunchpakket, Koffietafel
  • Bittergarnituur, proeverij hapjes, proeverij Texel Biertje,
  • Diner Buffet, Slow food diner, Echt texels Product Menu, BBQ op het strand, Diner Cabaret

Naast alle activiteiten verzorgen wij graag uw overnachting en een spetterend avondvullend programma op locatie met artiesten/band of workshop. Wij adviseren u graag!

Offerte aanvragenNeem contact op