De leukste uitjes en activiteiten op Texel vind je bij Texeltrips!

Interesse? Neem vrijblijvend contact op via 06 230 30 331 of info@texeltrips.nl

Gaan jullie de uitdaging aan?

Welk Team is Robinson proof?

Expeditie Robinson Bushcraft Teambuilding

Je bent aangespoeld op Texel, een eiland in de Waddenzee. Er is hier geen luxe, geen bereik en geen beschaving. Samen met je team moet je zien te overleven. Dat betekent: Back to Basic!!

Vuur leren maken zonder hulpmiddelen, Water zuiveren,  de Ultieme eetproef,  Onderkomen bouwen, evenwichtsspel zijn enkele onderdelen die aan bod komen in een uitdagende competitie.

Alsof dit nog niet moeilijk genoeg is, heb je ook te maken met het andere kamp. Ook zij willen overleven op het eiland en zullen hun uiterste best doen om jullie te verslaan tijdens de opdrachten. Daarom maken jullie eerst je eigen vlag en kamp voordat de strijd losbarst. We kennen allemaal de eilandraad, dit gebeurt om het vuur op boomstammen, waar zal worden beslist wie de leider van dit onderdeel wordt. We gaan elkaar niet wegstemmen, want jullie hebben elkaar juist nodig in de strijd. Het team dat de beste inschatting maakt qua gekozen leider en een spel wint krijgt immuniteitspunten.

Het eilandgevoel moet je proeven.. De wetten zijn anders dan aan de overkant, ze zijn niet geschreven. We leven meer met de dag en wat die ons brengt De natuur gaat boven de leer. Het zout op je lippen, de zilte lucht ruiken en de zee horen vertellen wat de wind vandaag gaat doen. We zullen dus soms taken moeten laten liggen tot morgen, onze zeilen bijstellen, of overstag moeten gaan. Dit eiland-leven maakt het leven zoals het is bedoeld: het doormaken, het bewegen, niet: stilstaan en je adem inhouden. Eb en vloed wachten op niemand en dus zul je mee moeten bewegen met de stroom..

Het vergt een enorme inzet, professionaliteit en collegialiteit om met het team in een geheel nieuwe omgeving, afgesloten van de hectiek van het dagelijks leven, alleen stilte, storm en vergezichten, op deze expeditie te gaan en deze prestatie neer te zetten. Dat kan alleen door elkaars kwaliteiten en talenten te (her) ontdekken en niet weten waar het schip zal stranden..
Alle neuzen dezelfde kant op? Dat zou toch niet gezond zijn. Stel dat je hier op Texel daardoor de geur van aankomende regen mist? Ben je net onderweg, word je als team weggeregend..
Wel alle neuzen dezelfde waarde, iedereen heeft een bijdrage een natuurlijke rol die bij hem past. Gaan jullie de uitdaging aan? Boek dan nu deze expeditie!

Expeditie Robinson inclusief overnachting Voor de echte avonturiers onder ons kan ook een overnachting toegevoegd worden.  ’s Avonds zorgen wij voor een BBQ en napraten bij het kampvuur. We regelen een overnachting in het hostel in de buurt.

Te combineren met al onze andere activiteiten Workshops Teambuilding en als vergaderbreak & het hele jaar door te boeken

Heeft u een vraag over dit uitje?

Wilt u meer weten over dit uitje of heeft u een algemene vraag? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier. U kunt ook een offerte aanvragen via deze pagina.