Activiteiten Texel: de leukste activiteiten op Texel!

Activiteiten op Texel

Texeltrips organiseert de leukste activiteiten op Texel: sportieve activiteiten, maar ook natuurlijke excursies, MVO uitjes en écht Texelse uitjes! Alle activiteiten zijn als bedrijfsuitje, familieuitje, schoolreisje, groepsuitje, vrijgezellenfeest, teambuilding of dagje Texel te organiseren… Niets is te gek!

Accomodatie Texelduinen

Actief op Texel

Geniet van sportieve activiteiten, actieve uitjes op Texel, bijvoorbeeld abseilen, powerkiten, paardrijden, ribvaren en raften.

Echt Texelse uitjes

Echt Texelse uitjes

Texeltrips biedt ook echt Texelse uitjes aan, zoals een garnalentocht, een bezoek aan het Kaapskil museum en de vuurtoren beklimmen!

Natuurlijke excursies

Natuurlijke excursies

Geniet van natuurlijke excursies als de zeehonden waddencruise, een bezoek aan Ecomare en een huifkartocht door de prachtige Texelse natuur.

Groene MVO uitjes

Groene MVO uitjes

Ook bieden we diverse leuke, duurzame en uitdagende activiteiten aan. Maatschappelijk verantwoorde uitjes in of nabij de natuur met respect voor het milieu.

RTL4 Weekend Trip Arrangement

RTL4 Weekend Trip Arrangement

Speciaal voor een uitzending op RTL4 hebben wij voor u een uniek uitje samengesteld, waarbij u het echte Texelgevoel beleeft!

Combineer met

Alle activiteiten op Texel zijn te combineren met

  • Vergaderen op Texel
  • Trouwen op Texel
  • Koffie met gebak, High Tea, Eco lunch, Lunchbuffet, Lunchpakket, Koffietafel
  • Bittergarnituur, proeverij hapjes, proeverij Texel Biertje
  • Diner Buffet, Slow food diner, Echt texels Product Menu, BBQ op het strand, Diner Cabaret

Naast alle activiteiten verzorgen wij graag uw overnachting in een hostel tot een **** Hotel en een spetterend avondvullend programma op locatie met artiesten/band of workshop. Wij adviseren u graag!

Offerte aanvragenNeem contact op